Vajon miért nem akarok gyereket??

65. Gyermek a Vár Rád a Baba programban

Tudtad, van válasz arra, hogy miért érezzük azt, hogy nem szeretnék soha gyereket? 

Ha biológiai szempontból nézve kódolva van a nőkben az utódlás vágya, mégis akkor miért érezhetjük az ellenkezőt? 

A választ legfőképpen a 20 éves kor előtt ért hatásokban kell keresni. Személyre szabottan bepontosítható kinél miért alakult ki. A legtöbb esetben nem nevezhető meg egyetlen válasz, a folyamat összetett és mindenkinél más váltja ki.

Nézzük meg a crystalgarden.co honlapra feltett sikertörténetben hogyan alakult a kisbaba édesanyjánál a történet, ide kattintva olvashatod el, keresd a talpak fényképét.

Te is gondolkodsz azon, hogy legyen-e babád vagy sem? Még nem vagy benne biztos, de nem is zárnád ki? Gyere, nézzük meg, nálad mik lehetnek a válaszok. A válaszok segítenek az előre lépésben, a döntések meghozatalában. 

Petre Veronika vagyok, perinatális szaktanácsadóként segítem a hozzám fordulókat a sikeres gyermekáldásban. Több száz baba érkezett a Vár Rád a Baba program segítségével. 

Mindenkinél más okból nem érkezik meg a baba. segítséget nyújtok a kiderítésben nálad hogyan lehet. 

E mostani témában: Nem akarok, vagy nem tudom, hogy akarjak-e gyermeket, az alábbi módon tudlak segíteni, katt ide.

Minden hónapban programokon, előadásokon vehetsz részt a gyermekáldás témában ide kattintva olvashatsz róluk.

A baba nem érkezése, a csúnyán nevezett meddőség oka sok mindentől függhet, de mindezek ellenére mégis található rá megoldás, erről olvashatunk a felsorolt történetekben. A történetekkel azt szeretném megmutatni, hogy mindig van remény!

A babára váró nőknél diagnosztizált különböző erősségű nőgyógyászati, meddőségi tünetek, betegségek ellenére mégis sikerült a babaáldás.

Az összes történetben az a közös, hogy a leendő édesanya kíváncsi volt a válaszokra :)