Örökölt minta miatt meddőség?

 

66. Gyermek a Vár Rád a Baba programban

Rengeteg féle oka lehet annak, miért nem jön a baba, miért nem sikerül a gyermekáldás. A lelki összefüggések keresgélése, nézegetése közepette, arra felé induljunk el, ahonnan hívást érzünk magunkban, amelyik téma a legjobban izgat.

 A gyermekáldás elérésén túl is érdemes a múlt örökségeivel foglalkozni, az úgy nevezett transzgenerációs mintákkal. Jó, ha tisztába kerülünk azzal, miket, milyen viselkedéseket örököltünk, hoztunk magunkkal. A legjobb, ha mindezt hozzá értő segítővel tekintjük meg. Gyere, s olvasd el a crystalgarden.co honlapra feltett sikertörténetben hogyan alakult a kisbaba édesanyjánál a történet, ide kattintva olvashatod el.

A Transzgenerációs minták hatásáról a gyermekáldásban c. témáról itt olvashatsz.

A Transzgenerációs mintákra választahtsz elemzést, egyéni órát, amit a Specifikus útmutató elemzés - Meddőség okai - Transzegenerációs örökségek kategóriájában tudod megrendelni ITT.

Petre Veronika vagyok, perinatális szaktanácsadóként segítem a hozzám fordulókat a sikeres gyermekáldásban. Több száz baba érkezett a Vár Rád a Baba program segítségével. 

Mindenkinél más okból nem érkezik meg a baba. segítséget nyújtok a kiderítésben nálad hogyan lehet. 

Minden hónapban programokon, előadásokon vehetsz részt a gyermekáldás témában ide kattintva olvashatsz róluk.

A baba nem érkezése, a csúnyán nevezett meddőség oka sok mindentől függhet, de mindezek ellenére mégis található rá megoldás, erről olvashatunk a felsorolt történetekben. A történetekkel azt szeretném megmutatni, hogy mindig van remény!

A babára váró nőknél diagnosztizált különböző erősségű nőgyógyászati, meddőségi tünetek, betegségek ellenére mégis sikerült a babaáldás.

Az összes történetben az a közös, hogy a leendő édesanya kíváncsi volt a válaszokra :)