Endometriózis, csokiciszta mellett spontán baba

 2. Gyermek a Vár Rád a Baba programban 

Ha bepontosítjuk, értelmezzük a tünetek hátterét, üznetetét, akkor akár a tünet jelenléte mellett is megérkezhet a baba. Meddőségi tanácsadásban az a tapasztalatom, hogy a tünet csak egy állomása a babáért való küzdelemben. Tapasztalatom szerint idővel megérkezik a gyermek!

Ebben a történetben ráadásul spontán sikerült a teherbeesés.

Erről olvashatunk a baba történetében.

A történetet ide kattintva olvashatod el.

Minden hónapban programokon, előadásokon vehetsz részt a gyermekáldás témában ide kattintva olvashatsz róluk.

Petre Veronika vagyok, perinatális szaktanácsadóként segítem a hozzám fordulókat a sikeres gyermekáldásban. Több száz baba érkezett a Vár Rád a Baba program segítségével. 

A baba nem érkezése, a csúnyán nevezett meddőség oka sok mindentől függhet, de mindezek ellenére mégis található rá megoldás, erről olvashatunk a felsorolt történetekben. A történetekkel azt szeretném megmutatni, hogy mindig van remény!

A babára váró nőknél diagnosztizált különböző erősségű nőgyógyászati, meddőségi tünetek, betegségek ellenére mégis sikerült a babaáldás.

Az összes történetben az a közös, hogy a leendő édesanya utánament és érzelmi, lelki szinten is foglalkozott magával, önismereti munkában vett részt, és képes volt esetleges hiányain túllépni.