Tényleg nincs itt az idő a babához?

 

7. Gyermek a Vár Rád a Baba programban

Elhatározzuk, hogy szeretnénk babát. De előre sosem lehet tudni, hogy nálunk hogyan alakul majd a gyermek érkezése. Elsőre vagy viszonylag hamar fog sikerülni, vagy netán olyan lassan érkezik, mint már sajnos több ismerősünknél?

Ez csak akkor fog kiderülni, ha belekezdünk.

 Ha még nem telt el a félév, és megérkezik a baba, azt szokták mondani, biztos azért nem jött, mert még nem volt itt az ideje. Tényleg csak erről szólt? 

Minden hónapban programokon, előadásokon vehetsz részt a gyermekáldás témában ide kattintva olvashatsz róluk.

Petre Veronika vagyok, perinatális szaktanácsadóként segítem a hozzám fordulókat a sikeres gyermekáldásban. Több száz baba érkezett a Vár Rád a Baba program segítségével. 

A baba nem érkezése, a csúnyán nevezett meddőség oka sok mindentől függhet, de mindezek ellenére mégis található rá megoldás, erről olvashatunk a felsorolt történetekben. A történetekkel azt szeretném megmutatni, hogy mindig van remény!

A babára váró nőknél diagnosztizált különböző erősségű nőgyógyászati, meddőségi tünetek, betegségek ellenére mégis sikerült a babaáldás.

Az összes történetben az a közös, hogy a leendő édesanya utánament és érzelmi, lelki szinten is foglalkozott magával, önismereti munkában vett részt, és képes volt esetleges hiányain túllépni.