Tudatos készülés a babára

 

6. Gyermek a Vár Rád a Baba programban

Egy kisbaba hívása előtt nyugodtan készülhetünk nőként tudatosan. Rendbe tehetjük a testet, elvégezhetjük a régebb óta húzott – halasztott orvosi vizsgálatokat, beavatkozásokat, hogy ne nagy pocakkal keljen pl. hosszú fogászati kezelésekre járni.

 

De a test – egészség rendbetétele mellett lelkileg is jó, ha készülünk a kisbaba meghívásához. Segítséget nyújt abban, hogy hamarabb megfoganhasson. A gyermekáldás elmaradásban való munkámban az a tapasztalatom, hogy a nők nagy része már csak akkor fordul a lelki összefüggések felkutatására, amikor már évek teltek el a sikertelen próbálkozásokban, és utána már jó, hogy idegesek és feszültek, türelmetlenek. Pedig, ha az orvosi síkkal, a testtel foglalkoznak, akkor szükséges lenne a lelkivel is!

 A következő történetben az édesanya a lelki síkkal is foglalkozott. A történetet ide kattintva olvashatod el.

Minden hónapban programokon, előadásokon vehetsz részt a gyermekáldás témában ide kattintva olvashatsz róluk.

Petre Veronika vagyok, perinatális szaktanácsadóként segítem a hozzám fordulókat a sikeres gyermekáldásban. Több száz baba érkezett a Vár Rád a Baba program segítségével. 

A baba nem érkezése, a csúnyán nevezett meddőség oka sok mindentől függhet, de mindezek ellenére mégis található rá megoldás, erről olvashatunk a felsorolt történetekben. A történetekkel azt szeretném megmutatni, hogy mindig van remény!

A babára váró nőknél diagnosztizált különböző erősségű nőgyógyászati, meddőségi tünetek, betegségek ellenére mégis sikerült a babaáldás.

Az összes történetben az a közös, hogy a leendő édesanya utánament és érzelmi, lelki szinten is foglalkozott magával, önismereti munkában vett részt, és képes volt esetleges hiányain túllépni.