Biztos most szeretnék babát?

 

8. Gyermek a Vár Rád a Baba programban

Más kitalálni azt, hogy szeretnénk, hogy érkezzen hozzánk gyermek, és más a megvalósítás útjára lépni. Illetve mindezeknek van egy harmadik aspektusa is. Ha hívjuk is a babát, hogy jöjjön, közben szoronghatunk is erősen attól, hogy mi lesz, ha tényleg jön. Az anyává válás egy út, egy folyamat, ami nem jön mindig azonnal, sőt nem jön magától.

 Javasolt a szorongás ellen segítséget kérni anyasággal foglalkozó szakembertől, akivel elbeszélgethetünk esetleges kimondható és ki nem mondható belső félelmeinkről.

 A program nyolcadik babájánál is így történt, olvasd el a történetet ide kattintva.

Minden hónapban programokon, előadásokon vehetsz részt a gyermekáldás témában ide kattintva olvashatsz róluk.

Petre Veronika vagyok, perinatális szaktanácsadóként segítem a hozzám fordulókat a sikeres gyermekáldásban. Több száz baba érkezett a Vár Rád a Baba program segítségével. 

A baba nem érkezése, a csúnyán nevezett meddőség oka sok mindentől függhet, de mindezek ellenére mégis található rá megoldás, erről olvashatunk a felsorolt történetekben. A történetekkel azt szeretném megmutatni, hogy mindig van remény!

A babára váró nőknél diagnosztizált különböző erősségű nőgyógyászati, meddőségi tünetek, betegségek ellenére mégis sikerült a babaáldás.

Az összes történetben az a közös, hogy a leendő édesanya utánament és érzelmi, lelki szinten is foglalkozott magával, önismereti munkában vett részt, és képes volt esetleges hiányain túllépni.