Alacsony AMH mégis baba

 

41. Gyermek a Vár Rád a Baba programban

A jelenlegi 325 megérkezett babából

Lehetséges, hogy egy hormon értéke idővel változzon? Lehetséges, hogy ha papírom van arról, hogy nem lehetne gyerekem, mégis sikerül, sőt spontán foganjon?

 Az AMH értékében – Anti Müllerian hormon – bár orvosi szemszögből még kutatják a rá vonatkozó összefüggéseket, változások állhatnak be.

Több hozzám járó babára vágyónál megváltozott a hormon értéke, és mégis sikerült a teherbeesés.

Mára már célzott előadásokat tartok az AMH érték átalakításának megsegítésére, mert ha tudjuk miről szól, mit szimbolizál, akkor át is alakulhat. (Természetesen, ha szükséges orvosi kezelést is alkalmazzunk).

Illetve a baba érkezésének megsegítéséhez a hozzám járók számára az általuk kitöltött kérdéssorból látható megdolgozandó témákra összpontosítva különböző programokat tartok, hogy gyorsítsuk a befogadást, a meglévő tünetek ne akadályozzák a foganást, emellett a "meddőséggel" járó tudat csökkenjen, s a nehéz gondolatok visszaszoruljanak.

Barnus baba idejében – pár évvel ezelőtt még nem tartottam célzott előadásokat, hanem még szinte csak egyéni óráim voltak, így kicsit lassabban haladtunk, de sok esetben így is sikerrel jártunk.

Barnus baba történetet ide kattintva olvashatod el.

Javíts AMH értékeden a Babáért - előadásról itt olvashatsz. 

Minden hónapban programokon, előadásokon vehetsz részt a gyermekáldás témában ide kattintva olvashatsz róluk.

Petre Veronika vagyok, perinatális szaktanácsadóként segítem a hozzám fordulókat a sikeres gyermekáldásban. Több száz baba érkezett a Vár Rád a Baba program segítségével. 

A baba nem érkezése, a csúnyán nevezett meddőség oka sok mindentől függhet, de mindezek ellenére mégis található rá megoldás, erről olvashatunk a felsorolt történetekben. A történetekkel azt szeretném megmutatni, hogy mindig van remény!

A babára váró nőknél diagnosztizált különböző erősségű nőgyógyászati, meddőségi tünetek, betegségek ellenére mégis sikerült a babaáldás.

Az összes történetben az a közös, hogy a leendő édesanya utánament és érzelmi, lelki szinten is foglalkozott magával, önismereti munkában vett részt, és képes volt esetleges hiányain túllépni.