Gyermek hosszú várakozás után

19. Gyermek a Vár Rád a Baba programban

Évekig várakoztunk, próbálkoztunk különböző módszerekkel és lehetőségekkel, de a várva várt gyermekünk még mindig nem érkezett meg hozzánk. A fordulópontot Petre Veronikával és a Vár Rád a Baba programmal való találkozás jelentette. Négy alkalommal beszéltünk Veronikával, s kiderült, hogy a férjemmel kicsit felszínes a kapcsolódásunk egymáshoz. Veronikával való beszélgetéseken rájöttünk, hogy az életben lévő szereplőkkel, de leginkább a társammal való kapcsolódásom mélyebb kifejezést igényel.

A beszélgetések hatására az eddigi szeretetünk, amit éreztünk egymás iránt a párom felé, most új szintre emelkedett, és ez az erőteljesebb kapcsolat hozta el nekünk a régóta várt kislányunk érkezését.

Petre Veronika vagyok, perinatális szaktanácsadóként segítem a hozzám fordulókat a sikeres gyermekáldásban. Több száz baba érkezett a Vár Rád a Baba program segítségével. 

Mindenkinél más okból nem érkezik meg a baba. segítséget nyújtok a kiderítésben nálad hogyan lehet. 

Minden hónapban programokon, előadásokon vehetsz részt a gyermekáldás témában ide kattintva olvashatsz róluk.

A baba nem érkezése, a csúnyán nevezett meddőség oka sok mindentől függhet, de mindezek ellenére mégis található rá megoldás, erről olvashatunk a felsorolt történetekben. A történetekkel azt szeretném megmutatni, hogy mindig van remény!

A babára váró nőknél diagnosztizált különböző erősségű nőgyógyászati, meddőségi tünetek, betegségek ellenére mégis sikerült a babaáldás.

Az összes történetben az a közös, hogy a leendő édesanya kíváncsi volt a válaszokra :)