Másodlagos meddőség - vagy mégsem?

 

10. Gyermek a Vár Rád a Baba programban

Másodlagos meddőség csúnyán, de hivatalosan megfogalmazva, egyébként pedig a kérdés, miért nem érkezik a második, avagy sokadik gyermek?

Lehet gátja a nő részéről annak, hogy bár nagyon várja a következő kisbabát, de előfordulnak benne kétségek, biztos képes lesz-e újabb babával boldogulni?

Képes lesz egyszerre a nagyobbacskával és a kisebbel is ellenni? Hogyan lehet egyszerre kicsivel és picivel lenni?

Megfogalmazhat tudat alatt dühöt is akár, biztos, hogy felkészült újból átélni a várandósság-szülés-gyermekágyi időszak alatt megélt nem mindig kellemes érzéseket, élményeket.

Mindezeket a legjobb hozzáértő szakemberrel átbeszélni.

A képen látható baba anyukájával dolgoztunk a második gyermek érkezéséért, róla olvashatunk ebben a történetben.

Itt olvashatsz a MÁSODLAGOS Meddőség lelki okairól.

Minden hónapban programokon, előadásokon vehetsz részt a gyermekáldás témában ide kattintva olvashatsz róluk.

Petre Veronika vagyok, perinatális szaktanácsadóként segítem a hozzám fordulókat a sikeres gyermekáldásban. Több száz baba érkezett a Vár Rád a Baba program segítségével. 

A baba nem érkezése, a csúnyán nevezett meddőség oka sok mindentől függhet, de mindezek ellenére mégis található rá megoldás, erről olvashatunk a felsorolt történetekben. A történetekkel azt szeretném megmutatni, hogy mindig van remény!

A babára váró nőknél diagnosztizált különböző erősségű nőgyógyászati, meddőségi tünetek, betegségek ellenére mégis sikerült a babaáldás.

Az összes történetben az a közös, hogy a leendő édesanya utánament és érzelmi, lelki szinten is foglalkozott magával, önismereti munkában vett részt, és képes volt esetleges hiányain túllépni.