Vállaljunk még babát?

11. Gyermek a Vár Rád a Baba programban

Az utolsó szülés után előfordul a szülőkkel, de legtöbbször az édesanyával, hogy elgondolkodik azon, vajon legyen-e még egy gyermek. Vállaljunk még babát? E kérdés sok mindent megmozgathat, mind az anyában, a férjben és persze a meglévő gyerekekben, ha már idősebbek.

 Nehéz dilemmaként jelenhet meg, mikor zárjuk le a gyerekek érkezési lehetőségét, vagy várjunk még egy következőre.

 A képen látható baba édesanyja egy izgalmas történetben mutatta be, náluk hogyan alakult. 

Minden hónapban programokon, előadásokon vehetsz részt a gyermekáldás témában ide kattintva olvashatsz róluk.

Petre Veronika vagyok, perinatális szaktanácsadóként segítem a hozzám fordulókat a sikeres gyermekáldásban. Több száz baba érkezett a Vár Rád a Baba program segítségével. 

A baba nem érkezése, a csúnyán nevezett meddőség oka sok mindentől függhet, de mindezek ellenére mégis található rá megoldás, erről olvashatunk a felsorolt történetekben. A történetekkel azt szeretném megmutatni, hogy mindig van remény!

A babára váró nőknél diagnosztizált különböző erősségű nőgyógyászati, meddőségi tünetek, betegségek ellenére mégis sikerült a babaáldás.

Az összes történetben az a közös, hogy a leendő édesanya utánament és érzelmi, lelki szinten is foglalkozott magával, önismereti munkában vett részt, és képes volt esetleges hiányain túllépni.