Anyasebek miatt meddőség?

23. Gyermek a Vár Rád a Baba programban

Az anyasebek, anyával átélt, megélt szomorúságok nehezíthetik a fogantatásra való megnyílást. Természetesen az anyától kapott fájdalmak, sebek nem okoznak minden esetben nehezítést a megnyílásban, befogadásban, de ha úgy érzed Rád hatással lehet, akkor érdemes foglalkozni vele!

Első feladat megnézni, hogy miben hathattak nálad, nálatok. Amiket megfogalmazol, érdemes utánanézni, utána olvasni mit jelenthet.

Második lépésként érdemes segítséget kérni hozzá, ahhoz, hogy megérthessük, más szemszögből megtekinthessük, majd feloldhassuk.

Tegyük le a terheket, ne cipeljük még évtizedekig! 

Olvasd el a képen látható baba édesanyja történetét az anyasebek – meddőség témájába.

Minden hónapban programokon, előadásokon vehetsz részt a gyermekáldás témában ide kattintva olvashatsz róluk.

Az Anyasebekre választahtsz elemzést, egyéni órát, amit a Specifikus útmutató elemzés - Meddőség okai - Múlt miatt kategóriájában tudod megrendelni ITT.

Petre Veronika vagyok, perinatális szaktanácsadóként segítem a hozzám fordulókat a sikeres gyermekáldásban. Több száz baba érkezett a Vár Rád a Baba program segítségével. 

A baba nem érkezése, a csúnyán nevezett meddőség oka sok mindentől függhet, de mindezek ellenére mégis található rá megoldás, erről olvashatunk a felsorolt történetekben. A történetekkel azt szeretném megmutatni, hogy mindig van remény!

A babára váró nőknél diagnosztizált különböző erősségű nőgyógyászati, meddőségi tünetek, betegségek ellenére mégis sikerült a babaáldás.

Az összes történetben az a közös, hogy a leendő édesanya utánament és érzelmi, lelki szinten is foglalkozott magával, önismereti munkában vett részt, és képes volt esetleges hiányain túllépni.