Kérjünk lelki segítséget a baba érkezéséhez

24. Gyermek a Vár Rád a Baba programban

Bármilyen elakadásban vagyunk – párkapcsolati konfliktus, vagy még nincs párunk, nem érkezik a baba stb. - sokat kaphatunk, ha megfelelő helyről, szakembertől segítséget kérünk. Külső szemmel ránézni az életre, a viselkedésre, a gondolatokra segítséget nyújthat a babaáldás sikerében. Segítséget nyújthatnak új szemszögök meglátása. Megújulást és megkönnyebbülést kaphatunk, melynek eredményeként egyetlen alkalom is elegendő lehet a sikerhez. Így járt a képen látható baba édesanyja is. A történetet ide kattintva olvashatod el.

Minden hónapban programokon, előadásokon vehetsz részt a gyermekáldás témában ide kattintva olvashatsz róluk.

Petre Veronika vagyok, perinatális szaktanácsadóként segítem a hozzám fordulókat a sikeres gyermekáldásban. Több száz baba érkezett a Vár Rád a Baba program segítségével. 

A baba nem érkezése, a csúnyán nevezett meddőség oka sok mindentől függhet, de mindezek ellenére mégis található rá megoldás, erről olvashatunk a felsorolt történetekben. A történetekkel azt szeretném megmutatni, hogy mindig van remény!

A babára váró nőknél diagnosztizált különböző erősségű nőgyógyászati, meddőségi tünetek, betegségek ellenére mégis sikerült a babaáldás.

Az összes történetben az a közös, hogy a leendő édesanya utánament és érzelmi, lelki szinten is foglalkozott magával, önismereti munkában vett részt, és képes volt esetleges hiányain túllépni.