Ciszta, endometriózis ellenére mégis baba

 

60. Gyermek a Vár Rád a Baba programban

Az eddigi tapasztalataim alapján a petefészekciszta lelki, érzelmi háttere az édesanyánkkal kapcsolódik össze, pontosabban a vele kapcsolatos, akár a gyerekkorból, akár a fiatalfelnőttkorból hozott esetleges csalódások, szomorúságok. A legtöbb érzés nem tudatos, csak lenyomatként van jelen, és nagyon sokszor egészen a saját gyermekvállalásig, vagy annak szándékáig meg sem jelenik.

 

A Vár Rád a Baba programra érkezőkkel foglalkozunk az édesanyákkal. Elsősorban nem az esetleges sérelmeket vesszük sorra, hanem inkább az édesanya időszakát tekintjük át. Ő hogyan élhetett, mit érezhetett annak idején, mi volt számára a nehéz. Megkíséreljük azt, hogy rálássunk arra mi hogyan volt.

Már maga a téma áttekintése segíthet a feldolgozásban. Segít abban, hogy az érzéseket ne tünetekben élje meg az ember. Lehetőséget kap a helyzet arra, hogy a tünethez, betegséghez képest más csatornán áradjon ki a beragadt energia, érzelem.

Ha Nálad is endometriózis vagy ciszta vagy egyéb tünet van jelen, kérj róla online/írásbeli ELEMZÉST! Elemzésekről bővebben itt. Az elemzéssel rövid időn belül kapunk választ a problémánkra. 

A történetben szereplő baba édesanyjánál is hasonlókat éltünk meg, a történetet ide kattintva olvashatod el.

Minden hónapban programokon, előadásokon vehetsz részt a gyermekáldás témában ide kattintva olvashatsz róluk.

Petre Veronika vagyok, perinatális szaktanácsadóként segítem a hozzám fordulókat a sikeres gyermekáldásban. Több száz baba érkezett a Vár Rád a Baba program segítségével. 

A baba nem érkezése, a csúnyán nevezett meddőség oka sok mindentől függhet, de mindezek ellenére mégis található rá megoldás, erről olvashatunk a felsorolt történetekben. A történetekkel azt szeretném megmutatni, hogy mindig van remény!

A babára váró nőknél diagnosztizált különböző erősségű nőgyógyászati, meddőségi tünetek, betegségek ellenére mégis sikerült a babaáldás.

Az összes történetben az a közös, hogy a leendő édesanya utánament és érzelmi, lelki szinten is foglalkozott magával, önismereti munkában vett részt, és képes volt esetleges hiányain túllépni.