Meddőség elleni lelki lépések

62. Gyermek a Vár Rád a Baba programban

Tényleg tehetünk lelki – érzelmi – pszichológiai szinten is a baba érkezéséért? Tényleg annyit számít, ha foglalkoznak velünk, látják az esetleges elakadásainkat, segítenek a továbblépésben?

A válasz igen!

Sokszor nem is az a fontos, amit az adott helyen tanulhatunk, hanem csak az, hogy „ránk néztek”, támogatást kaptunk szakembertől – s nem csak a párunk, és barátnőink vigasztalnak. Akiknek ráadásul nem is biztos, hogy könnyedén megy ez a feladat.

Ha van lehetőséged próbálj ki lelki, önismereti, érzelmi alapú kínálatokat.

A következő történetben szereplő édesanya által megtapasztal érzelmi lépésekről olvashatunk.  A történetet ide kattintva olvashatod el.


Petre Veronika vagyok, perinatális szaktanácsadóként segítem a hozzám fordulókat a sikeres gyermekáldásban. Több száz baba érkezett a Vár Rád a Baba program segítségével. 

A baba nem érkezése, a csúnyán nevezett meddőség oka sok mindentől függhet, de mindezek ellenére mégis található rá megoldás, erről olvashatunk a felsorolt történetekben. A történetekkel azt szeretném megmutatni, hogy mindig van remény!

A babára váró nőknél diagnosztizált különböző erősségű nőgyógyászati, meddőségi tünetek, betegségek ellenére mégis sikerült a babaáldás.

Az összes történetben az a közös, hogy a leendő édesanya utánament és érzelmi, lelki szinten is foglalkozott magával, önismereti munkában vett részt, és képes volt esetleges hiányain túllépni. 

Minden hónapban programokon, előadásokon vehetsz részt a gyermekáldás témában ide kattintva olvashatsz róluk.