Párkapcsolati fájdalmak oldása - Lombik siker

16. Gyermek a Vár Rád a Baba programban 

Jó, ha harmónia van egy párkapcsolatban, de ez különösen akkor fontos, amikor babát szeretnénk. Gyermekvállaláshoz szükséges, hogy békében legyünk a társsal, a nézeteltéréseinket kisimogassuk.

Amennyiben babát szeretnénk, de konfliktusaink vannak a partnerrel, érdemes külső segítséget kérve foglalkozni vele. Már az is jó, ha egy szakemberrel beszélhetünk az érzéseinkről. Sokszor nincs is semmi baj, csupán jó, ha a saját koncepciónk mellett más szemszögből megvilágítva is látjuk mit gondolhat a másik, milyen érzései lehetnek a problémás dolgokról, helyzetekről. A külső segítséggel letehetjük a társunk vagy akár a családja felé érzett dühöket. Fontos, hogy akinek a segítségét kérjük, ne legyen elfogult, így megfelelő lehetőséget kapva a megbocsátásra, megnyugvásra.

Az a tapasztalatom az eddig megérkezett 377 baba után, hogy a társ felé érzett érzések nehezíthetik a baba foganását. 

Az alábbi történetben két baba is érkezett a társsal való nézeteltérések feloldása után ide kattintva olvashatod el, keresd a gyerekek fényképét.


Minden hónapban programokon, előadásokon vehetsz részt a gyermekáldás témában ide kattintva olvashatsz róluk.

Petre Veronika vagyok, perinatális szaktanácsadóként segítem a hozzám fordulókat a sikeres gyermekáldásban. Több száz baba érkezett a Vár Rád a Baba program segítségével. 

A baba nem érkezése, a csúnyán nevezett meddőség oka sok mindentől függhet, de mindezek ellenére mégis található rá megoldás, erről olvashatunk a felsorolt történetekben. A történetekkel azt szeretném megmutatni, hogy mindig van remény!

A babára váró nőknél diagnosztizált különböző erősségű nőgyógyászati, meddőségi tünetek, betegségek ellenére mégis sikerült a babaáldás.

Az összes történetben az a közös, hogy a leendő édesanya kíváncsi volt a válaszokra :)