Túlreagáló immunrendszer mellett Baba


64. Gyermek a Vár Rád a Baba programban

Hihetetlen a szervezet, amikor magas immunreakció miatt nem engedi az embrió megmaradását. A megfelelő orvosi segítség mellett érdemes lelki, érzelmi síkról is ránézni, milyen összefüggések húzódhatnak a háttérben. Amennyiben a férfi, azaz az apai sejtek miatt van a gubanc, nézzük meg, milyen családi, esetleg úgy nevezett transzgenerációs érzések, élmények lehetnek a család női tagjaiban, ahonnan viszonylagos ellenérzést „örökölhettünk" vagy mintázhattunk nőként.

 A kisbaba édesanyjával folytatott közös munkában foglalkoztunk a férfi felmenőkkel, sikeres lett a gyermekáldás. Olvasd el a történetét.

történetet ide kattintva olvashatod el.

Ha Nálad is tapasztalsz magas immunaktívítás, NK sejteket, kérj róla online/írásbeli ELEMZÉST! - Elemzésekről bővebben itt. 

Petre Veronika vagyok, perinatális szaktanácsadóként segítem a hozzám fordulókat a sikeres gyermekáldásban. Több, mint 300 baba érkezett a Vár Rád a Baba program segítségével. 

A baba nem érkezése, a csúnyán nevezett meddőség oka sok mindentől függhet, de mindezek ellenére mégis található rá megoldás, erről olvashatunk a felsorolt történetekben. A történetekkel azt szeretném megmutatni, hogy mindig van remény!

A babára váró nőknél diagnosztizált különböző erősségű nőgyógyászati, meddőségi tünetek, betegségek ellenére mégis sikerült a babaáldás.

Az összes történetben az a közös, hogy a leendő édesanya utánament és érzelmi, lelki szinten is foglalkozott magával, önismereti munkában vett részt, és képes volt esetleges hiányain túllépni. 

Minden hónapban programokon, előadásokon vehetsz részt a gyermekáldás témában ide kattintva olvashatsz róluk.