Olyan anya leszek, mint az anyám?

27. Gyermek a Vár Rád a Baba programban

Gyakran hallom ezt a kérdést, és sokféleképpen lehet válaszolni. A lényeg, hogy ha nem oldjuk fel magunkban a fájdalmakat, nevelési mintákat és (tév)hiedelmeket, amelyek konfliktusokat okoznak a szüleinkkel, ezek az energiák beragadnak és megakadályozhatják a gyermekáldást.

Tudat alatt egy homályos ellenérzet kapcsolódik az anyasághoz, ami megnehezíti a fogamzást. Hiába döntjük el tudatosan, hogy másképp csináljuk, mint a szüleink, a beágyazódott minták akadályozzák a változtatásokat. Sok nő hiszi, hogy olyan lesz, mint az anyja, és ha ez nem pozitív kép, akkor ez a tévhit akadályozza a petesejt kialakulását, megtermékenyülését vagy megtapadását. Stresszes, konfliktusokkal terhelt helyzetben nehéz teljesíteni vagy önfeledten megnyílni. A képen látható baba történetet ide kattintva olvashatod el.

Minden hónapban programokon, előadásokon vehetsz részt a gyermekáldás témában ide kattintva olvashatsz róluk.

Petre Veronika vagyok, perinatális szaktanácsadóként segítem a hozzám fordulókat a sikeres gyermekáldásban. Több száz baba érkezett a Vár Rád a Baba program segítségével. 

A baba nem érkezése, a csúnyán nevezett meddőség oka sok mindentől függhet, de mindezek ellenére mégis található rá megoldás, erről olvashatunk a felsorolt történetekben. A történetekkel azt szeretném megmutatni, hogy mindig van remény!

A babára váró nőknél diagnosztizált különböző erősségű nőgyógyászati, meddőségi tünetek, betegségek ellenére mégis sikerült a babaáldás.

Az összes történetben az a közös, hogy a leendő édesanya utánament és érzelmi, lelki szinten is foglalkozott magával, önismereti munkában vett részt, és képes volt esetleges hiányain túllépni.